Sosyal Medya Danışmanlığı

Birçok insanın günlük yaşamının önemli bir parçası haline gelen sosyal medyada,bireylerin,markaların ve kurumların dijital varlıklarını yönetmeleri için etkin çalışmalarda bulunmaktayım.

Sosyal medya danışmanlığı ile bir işletmenin veya bireyin sosyal medya stratejilerini planlamak, uygulamak, optimize etmek ve müşterilerinin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için sosyal medya platformlarındaki en iyi uygulamaları ve stratejileri kullanmaktayım.

Sosyal medya yönetimi,içerik üretme ve geliştirme,organik takip sağlama,sosyal medyada tanıtımı yapılan ürün,marka veya firmanın reklam çalışmalarını yönetme,sosyal medya için pazarlama fikri geliştirme gibi kapsamlı hizmet yelpazesi ile hizmet vermeye devam etmekteyim.

Sosyal medya danışmanlığı hizmetimden yararlanarak,kullandığınız hesaplarınızın en doğru ve en etkili yöntemlerle büyümesini, müşterilerilerinizin/danışanlarınızın artmasını sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medya Danışmanlığını Nasıl Yapıyorum?

  • Sosyal medya danışmanlığı konusunda benden destek isteyen kişi/marka/sayfa/kurum veya kuruluşların öncelikle rapor şeklinde kullandıkları profillerin analizlerini yapıyorum. Bu analiz raporunda doğru bilinen yanlışlar ve eksiklikler ele alınarak,profilin yetkilisi ile karşılıklı istişarede bulunuyorum.
  • Raporun devamı niteliğinde mutlaka olması gereken,sektör ve rakip analizlerinin değerlendirmesini de yapıyorum. Hizmet almak isteyen profilin,kendisine rakip olarak gördüğü profillerin de detaylı analiz raporlarını hazırlıyorum. Benzer işletmelerin yani rakiplerinizin, sosyal medya kitlelerini anlamanız size büyük katkı sağlayacağı için özellikle bu kısmı çok iyi analiz ediyorum.
  • Raporların sonrasında ele geçen veriler doğrultusunda,sosyal medya danışmanlığı isteyen profilin ihtiyaç duydukları destekler konusunda görüşmeler sağlıyorum. Bu görüşmelerde ölçülebilir, ulaşılabilir, gerçekçi ve alakalı hedefler belirlenmesi konusunda destek sağlıyorum.Profillerin ihtiyaç duydukları hizmete göre farklı planlama stratejilerini hazırlıyorum.
  • Profilinize cevap verebilecek, sizleri takip etmeye başlayan veya mesaj gönderen kullanıcılara ulaşmanız için bir yol haritası hazırlıyorum. Bu yol haritasında hedef kitleye uygun olarak, ne zaman ne göstermemiz gerektiği, gösterdiğimiz dijital içeriklerin uygun metinlerini,anahtar kelimelerini de mutlaka hazırlıyorum. Paylaşım takvimi dediğim bu sistem sayesinde profilinizin çok hızlı,sistemli ve kontrollü bir büyüme yaşamasını sağlıyorum.
  • Profilinizin ayrıca reklam verebilmesi,daha önceden verdiği reklamlarda yaşadığınız başarısızlıkların tekrarlanmaması ve yapılacak entegrasyonlar ile çok daha fazla hedef kitlenize uygun bütçelerle ulaşmanız konusunda sizlere destek sağlıyorum.
  • Hesabınızın insanlar üzerinde ilk gördükleri an etki bırakmasını sağlamak için görünümü düzenliyorum. Profile özgü oluşturduğum özel tasarımlarla diğer profillerden hemen ayrılmanıza ve dikkat çekici bir profile sahip olmanızı sağlıyorum. Biyografi, öne çıkanlar, profil fotoğrafı gibi alanları da güven hissiyatını artırabilecek şekilde düzenliyorum.
  • Her ayın son günü, profiliniz de aylık olarak neler olduğuna dair detaylı bir rapor hazırlıyorum.

Sosyal Medya Danışmanlık Hizmetini Ne Kadara Sağlıyorum?

Öncelikle profiliniz hakkında “Kim ne konuşuyor?”, “Nasıl etkileşimlerde bulunuyor?”, “Bu etkileşimin olumlu yönde artması için neler yapılabilir?”, “Pazarlama yapmak istediğinizde hangi platform sizin için daha uygun?”, “Doğru reklam stratejiniz ne olabilir?” gibi stratejik öneme sahip konularda hizmet verdiğim için fiyatların sabit olması pek mümkün olmuyor. Sizlerin ihtiyaçlarını ele aldığımda,profile uygun olarak paket hazırlamak kesinlikle çok daha sağlıklı bir yönetim olacaktır.

Sizlere uygun olarak hazırlamamı istediğiniz bir fiyat teklifi için öncelikle profilinizi incelemem ve bu doğrultuda hazırlayacağım rapora uygun olarak sizlere farklı 4 paket seçeneği ile hizmet verebileceğimi belirtmek isterim. Sizlerde benim sizler için hazırladığım fiyat ve içerik bakımdan birbirinden farklı olan paketlerden herhangi birini seçerek çözüm ortaklığı konusunda çalışmalara başlamamı sağlayabilirsiniz.

Benim Bir Farkım Var Mı?

  • 10 Yıldan fazla süre sosyal medya,grafik tasarım ve e-ticaret konusunda çalışmalarda rol alıyorum,
  • 100’ün Üzerinde kişi/marka/işletme/kurum ve kuruluşların çözüm ortaklığında bulundum,
  • 7 gün 24 Saat canlı destek alabileceğiniz bir çalışma prensibine sahibim,
  • Özel İlgi gerektiren bu sektörde,profilinizi kendi profilim gibi yönetmeyi severim,
  • Detaylı Rapor ile ne yaptığımı,ne yapacağımı sizlere sunarım.

Benimle Görüşmek İsterseniz;

  • E-Posta adresim:                                                                  info@ahmetcinoglu.com
  • Sosyal medya’daki tüm platformlardaki kullanıcı adım:      ahmetcinoglucom
  • Whatsapp üzerinden mesaj yazmanız için numaram:        +90 536 955 91 35

 

 

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu